Agility, förberedande

Under denna kurs går vi igenom olika grunder för att förbereda dig och din hund inför era framtida agilityäventyr. Vi kommer inte jobba med några agilityhinder förutom tunnel under kursen. Övningarna vi kommer att göra är framtagna för att stärka er relation, lära hunden att tycka om olika underlag och konstiga ljud. Denna kurs passar alltså utmärkt för alla som vill vänja sin hund vid olika saker och lära sig roliga övningar, inte bara den blivande agilityhunden.

Syftet med kursen är att förbereda hunden för alla konstigheter den kommer utsättas för på agilityplanen. Vi kommer lära hunden tycka om konstiga ljud, rörliga underlag, gå under, över och mellan saker. Vi går igenom belöningsutvecklande övningar, övningar som förbereder hunden för att jobba på lite avstånd från dig, övningar som främjar samarbete och övningar som t.ex. tasstarget för att förbereda hunden för blivande kontaktfältsträning.

Kursen riktar sig mot unghundar från 4 månader och uppåt. Hunden bör ha gått en valpkurs innan denna kurs, i övrigt behövs inga förkunskaper.

Till kursstarten behöver du ta med gott godis, leksak, lina och en filt/ bur din hund kan vila på mellan övningarna. Du kan också ha användning av en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Om du har en klicker kan du få stor nytta av den under kursen. Löptikar är tillåtna, med byxa på inomhus under teori.

Instruktör: Adina Bielk

Schema: Kursen omfattar 4 lektioner à 2 timmar. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 4 lektioner x 1h.

INPLANERADE STARTER:
Agility förberedandekurs start to 26/10 kl 19 (Adina)

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även längre ned på startsidan eller klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Max 4 hundar/grupp.
Anmälan längst ned på sidan.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d