Agility, grundkurs

Detta är grundkursen för dig som vill lära dig och din hund grunderna i agility, som aktivering eller som momentinlärning inför tävling! Vi lägger fokus på att hundarna ska komma en bra bit i inlärningen av tunnel, hopphinder, långhopp och slalom. Under kursens gång kommer vi också att lägga grunden för inlärning av balanshindren. Du lär dig styra hunden mellan olika lätta hinderkombinationer samt uppvärmning och nedvarvning av din hund på ett bra sätt.

Till kursstarten behöver du ta med godis, leksak och lina. Du kan också ha användning av en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Om du tidigare klickertränat kan du få stor nytta av tasstarget.
Tänk på att agilityträning medför en skaderisk. Hund som har problem med höfter, armbågar etc bör inte träna agility. Rådgör med din veterinär om du är osäker! Din hund ska också ha vuxit klart. Lämplig lägsta ålder är 12-18 månader beroende på ras. Löptikar är tillåtna, med byxa på inomhus under teori.

Instruktör: Adina Bielk

Schema: Kurssstarter kväll omfattar 6 lektioner à 2 timmar. Kursstarter helg omfattar 4 lektioner á 3 timmar. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Teori samt videomaterial ges digitalt. Går även att boka som privatträning under 6 lektioner x 1h. Du som går kurs har givetvis möjlighet att komma och träna mellan lektionerna. Under övriga delar av träningssäsongen kan du hyra träningsplanen.

INPLANERADE STARTER:
Agility grundkurs start sö 10/9 kl 10 (Adina)

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även längre ned på startsidan eller klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Max 4 hundar/grupp.
Anmälan längst ned på sidan.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d bloggare gillar detta: