Agilityläger

Välkomna till 3 proppfulla dagar med agilityträning och teori kring detsamma! Lägret riktar sig till ekipage som har gått en agility-grundkurs eller har motsvarande kunskaper och till ekipage upp till klass 1- 2 nivå. Varje ekipage kommer jobba individuellt så det spelar inte så stor roll exakt hur långt ni kommit i er agilityträning.

Under dessa dagar kommer vi jobba med teknikövningar på hopphinder, slalom och kontaktfältshinder samt köra banträning med teman hindersug, olika byten, effektivisera vår banvandring och identifiera eventuella svårigheter i banan.

Vi kommer ha teori/ clinics där vi går igenom olika teman som t.ex. fysträning för en allsidigt stark hund, här kommer vi bl.a. att gå igenom balansträning och kika på specifika balansövningar för just agilityhunden. Det kommer även finnas möjlighet att prova på några andra träningsformer. 

Dag 1, kl 14 – 21 (Paus 1h)
Dag 2, kl 10 – 17.00 (Lunch 1h)
Dag 3, kl 10 – 17.00 (Lunch 1h)

Förkunskaper: Deltagande ekipage bör ha genomfört agility-grundkurs eller ha motsvarande kunskaper. 

Lämplig lägsta ålder för hunden är 12-18 månader beroende på ras. Löptikar är tillåtna, meddela oss om din tik löper.  

Till kursstarten behöver du ta med gott godis, leksak, skål och vatten till din hund samt vatten till dig själv. Om din hund är bekväm med att vila i bur mellan passen kan det vara bra att ta med en sådan.  

Instruktör: Adina Bielk 

INPLANERADE STARTER:
Fredag 7 juli – söndag 9 juli

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du längre ned på startsidan eller klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Max 4 deltagande ekipage


Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d