Avslappningskurs

Har din hund svårt att ta det lugnt? Behöver ni slipa er i att vara sansade när grannen vill hälsa och hunden helst krypa ur skinnet i glädje och iver? Stressproblematik i varierande grad är bland de vanligaste problemen vi jobbar med att åtgärda, på sätt som inte kör över hundens välmående. 

hundutbildning
hundkurs

Under denna kurs ligger fokus på att träna mer avslappning vilken är grunden till både hundens välmående och att hunden ska kunna föra sig i vardagen. Vi tränar filtträning, guidar vi dig inom stressreducering och hur du behöver lägga upp hundens vardagliga aktiviteter för att skapa förutsättningar till ett liv i balans för hunden. Självklart tränar vi fritt från korrigeringar och obehag. För hundar med kraftigare stressproblematik rekommenderas att boka kursen som privatträning.

Schema: Kurs med start helgtid omfattar 3 lektioner om 3 timmar, vardagskvällar 4 lektioner om 2 timmar vardera. Teori samt videomaterial ges digitalt via inloggning nedan. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 4 lektioner.

INPLANERADE STARTER VT 2024:
Avslappningskurs start sö 4/2 kl 14 (Irene)


Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d