Balansträning, fortsättningskurs

Denna kurs är en fortsättning på balansboll grundkursen och är öppen för alla som gått den eller privatlektion för Adina.

Under fortsättningskursen går vi vidare med fler, och mer avancerade balansbollsövningar. Din hund bör därför kunna basövningarna på boll för att kunna delta. Vi kommer jobba mest praktiskt under kursen med korta inslag av teori, utmana hundens balans ytterligare och lära in nya övningar som stärker specifika muskelgrupper.

Obs! Vid anmälan, ange hundens namn, ålder, ras, om den har/ har haft några skador, eventuell hundsport ni tränar/tävlar i.

Lämplig lägsta ålder för hunden är 8-12 månader beroende på ras.

Till kursstarten behöver du ta med godis, i små bitar och en filt/ bur som din hund kan vila i. Du kan också ha användning av en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Om du tidigare klickertränat kan du få stor nytta av att ta med en klicker.

Instruktör: Adina Bielk

Schema: Kursen omfattar 3 lektioner à 2 timmar. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Teori samt videomaterial ges digitalt. Kursen går även att boka som 3 privatlektioner á 1h för Adina Bielk 

Max 4 hundar/grupp.

Det finns möjlighet att hyra vårt hundgym för vidare träning på egenhand mellan lektionerna eller efter utförd kurs.

Kursstarter :


Anmälan hittar du längst ner på denna sida!

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d bloggare gillar detta: