Balansträning, grundkurs

Detta är kursen för dig som vill lära dig och din hund grunderna i balansbollsträning. Vi går igenom basövningar som stärker hundens bålstabilitet och några mer avancerade övningar för specifika muskelgrupper. Du lär dig hantera hunden på de olika balansredskapen på ett säkert sätt.

Alla hundar kan ha nytta av balansbollsträning, oavsett om vi bara vill träna skadeförebyggande eller om vi vill stärka hunden för att klara av någon specifik hundsport.

Lämplig lägsta ålder för hunden är 8-12 månader beroende på ras.

Obs! Vid anmälan, ange hundens namn, ålder, ras, om den har/ har haft några skador, eventuell hundsport ni tränar/tävlar i.

Till kursstarten behöver du ta med godis, i små bitar och en filt/ bur som din hund kan vila i. Du kan också ha användning av en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Om du tidigare klickertränat kan du få stor nytta av att ta med en klicker.

Instruktör: Adina Bielk

Schema: Kursen omfattar 3 lektioner à 2 timmar. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Teori samt videomaterial ges digitalt. Kursen går även att boka som 3 privatlektioner á 1h för Adina Bielk 

Max 4 hundar/grupp.

Det finns möjlighet att hyra vårt hundgym för vidare träning på egenhand mellan lektionerna eller efter utförd kurs.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du längre ned på startsidan eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

INPLANERADE STARTER:

Anmälan hittar du längst ner på denna sida!

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d bloggare gillar detta: