Online Balansträning, grund

Detta är onlinekursen för dig som vill lära dig och din hund grunderna i balansbollsträning. Perfekt för dig som bor långt ifrån oss, jobbar oregelbundna tider eller annars har svårt att vara med på en fysisk kurs. Du får tillgång till hela kursmaterialet vid kursstart och kursen består av 3 lektioner. Du har tillgång till feedback på dina träningsvideos i en sluten Facebook grupp under hela två månader efter kursstart. Det finns även möjlighet att förlänga med extra månader feedback för 200kr/månad efter att kursen är slut.

Under kursen går vi igenom basövningar som stärker hundens bålstabilitet och några mer avancerade övningar för specifika muskelgrupper. Du lär dig hantera hunden på de olika balansredskapen på ett säkert sätt.
Lämplig lägsta ålder för hunden är 8-12 månader beroende på ras.

För att delta behöver du ha ett Facebook-konto, som är gratis. Du behöver också ha möjlighet att filma din egen träning, det duger bra med en mobilkamera. Om du inte har någon som kan filma när du tränar rekommenderar vi ett litet stativ att klämma fast telefonen med, de går att köpa på t.ex. Clas Olsson för 100kr.

Övningarna under kursen kommer ske med äggboll/ peanutboll (balansboll för hund), fitbone/ diskar och små tassbollar/ piggbollar. Det är en fördel om du har dessa hemma, men du kan även använda dig av kuddar, madrasser, soffa osv för att göra övningarna till en början. Det är alltså inget måste att inhandla alla balansredskap för att ha nytta av kursen. Om du funderar över att köpa nåt balansverktyg innan kursstart men är osäker på vilket går det bra att rådfråga instruktören på mail: adina@hundlaroverket.se

Obs! Vid anmälan, ange hundens namn, ålder, ras/ raser, om den har/ har haft några skador.

Anmälan hittar du längst ner på denna sida!

Kursstarter

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d bloggare gillar detta: