Barn med hund

Välkomna till vår roliga halvdag med temat barn och hund! Målet med aktiviteten är att förstärka samarbetet mellan barn och hund samt inspirera till fortsatt träning hemma. Under denna dag kommer barnen, tillsammans med sina hundar, få prova på olika sporter som rallylydnad och agility eller hoopers. Vi kommer ägnar oss åt roliga lekar i form av hinderbana, sökaktivering och inkallning.

Temadagen riktar sig till barn i åldrarna 6-10 år. Varje barn och dennes hund behöver ha en vuxen person med sig hela tiden som har det övergripande ansvaret över hunden (strikt hundägaransvar gäller). Hunden bör vara bekväm med att vistas i närheten av andra hundar och barn.

Till temadagen behöver du ta med gott godis (gärna flera olika sorter), leksak (gärna med ett långt snöre), lina på ca 5 – 10 meter (finns att låna, meddela oss på förhand i så fall) och en filt/ bur din hund kan vila på mellan övningarna (alternativt att hunden vilar i bilen). Ta även med en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Löptikar är tillåtna, meddela oss om din hund löper.

Instruktör: Emelie Ström och Adina Bielk

Schema: Temadag på 3 timmar.

INPLANERADE TILLFÄLLEN:
Vi planerar fler tillfällen under våren/ sommaren 2023. Skicka intresseanmälan till adina@hundlaroverket.se eller till emelie@hundlaroverket.se

Aktuella temadagar ser du längre ned på startsidan eller klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Max 6 hundar/grupp. 

Anmälan längst ned på sidan.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d bloggare gillar detta: