Fysträningskurs

Visste du att alldeles för många hundar inte får tillräcklig motion? Och att de som motioneras tillräckligt mycket alldeles för ofta får motion som gör att de beter sig värre vid hundmöten, i koppelgående och i vardagen i stort? Visst skulle det då vara underbart att veta hur du kan motionera din hund på ett sådant sätt att den faktiskt blir, inte bara trött, utan tillfredställd och harmonisk?

Välkommen till denna intensivkurs då vi reder ut dina frågetecken kring hur du kan motionera för att få din hund att må bra mentalt och samtidigt få ett mer harmoniskt hundägande! Du lär dig och din hund genom att prova på olika motionsformer under handledning; dragträning på olika sätt, cykling, klövjeväska, löpband/mill, balansträning, springpole, flirtpole mm. Du lär dig också grundläggande friskvård så som kostlära samt hur du masserar och stretchar din hund till husbehov. Kursen ger dig också möjlighet att därefter boka träningstider i vårt hundgym.

Instruktörer: Irene & Johan Westerholm, Adina Bielk, Jocke Fischer-Holmström

Schema: Kursen ges som helgkurs, lördag kl 10-17, söndag kl 10-15.

PLANERADE KURSSTARTER:
Fyshelg lö-sö 27-28/4 (Irene & Adina)

Schema: Kursen ges som helgkurs, lördag kl 10-17, söndag kl 10-15.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d