Hanteringskurs

Hantering kan vara oerhört skrämmande – kloklippningen helt otänkbar och den årliga vaccinationen en skräckupplevelse för alla parter. Men precis som med det mesta är även hanteringen något som går att träna. Och det är fullt möjligt och genomförbart att få den vettskrämda vovven att välja och att uppskatta omvårdnaden!

frivillig hantering
fear free
hanteringskurs
hundkurs 
hundutbildning

Nyckeln heter valmöjlighet och kontroll – här tränar vi med vetskapen om att valmöjlighet för hunden ger en känsla av kontroll, vilket i sin tur ger grunden till trygghet. Vi tränar på övningar som “the bucket game”, haka-i-hand, att få hunden att vilja kasta sig på rygg, att vilja bära munkorg och en del annat som fyller funktion inte bara i hanteringssammanhang.

Instruktör: Irene Westerholm

Schema: Kurs med start helgtid omfattar 3 lektioner om 3 timmar, vardagskvällar 4 lektioner om 2 timmar vardera. Teori samt videomaterial ges digitalt via inloggning nedan. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 3 lektioner.

INPLANERADE GRUPPSTARTER:
Hanteringskurs start lö 4/2 kl 10 (Irene)

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d