Hundmöteskurs

Hundmötesproblematik är ett av de vanligaste bekymren vi hundägare har med våra hundar – något så simpelt som att passera andra kan vara oerhört svårt. Men med träning kan vi underlätta mycket för både fyrbent som tvåbent.

BAT
hundmöteskurs
hundutbildning 
hundkurs

Under kursen tränar du din hund och dig själv med hjälp av motbetingning & desensibilisering, BAT-inspirerat (behavioural adjustment training) och avslappning under rörelse. En kurs för dig som har en hund med begynnande problem vid möten eller som är klok nog att förekomma. Obserera att hundarna till stor del tränas en och en och behöver kunna vila i bil eller avskilt i bur däremellan.

Instruktör : Adina Bielk

Schema: Kurs med start helgtid omfattar 3 lektioner om 3 timmar, vardagskvällar 4 lektioner om 2 timmar vardera. Teori samt videomaterial ges digitalt via inloggning nedan, stöd mellan lektionerna via privat facebookgrupp. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 3 lektioner.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även längre ned på startsidan eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

INPLANERADE STARTER VT 2024:
Hundmöteskurs start lö 24/2 kl 10 (Adina)

Hundmöteskurs start lö 18/5 kl 10 (Adina)

Hundmötesträning, BAT-inspirerad

Välkommen till våra träningstillfällen i hundmöten!
I vår fårhage (givetvis utan får under träningen) ges möjligheten att hålla avstånd och träna tillsammans med andra som insett fördelarna med att träna BAT-inspirerat. Ni tränar i varsitt område och kan successivt närma er varandra i den takt som hundarna är bekväma. Räkna med ett maximalt avstånd om ca 50 m under träningen. 
Observera att du behöver ha påbörjat träningen sedan tidigare för att du och din hund ska kunna tillgodogöra er passen.   
Varje enskilt träningstillfälle är 2 timmar med max 4 deltagande hundar.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d