Koppelkurs

Använder din hund kopplet som bogserlina? Ett avslappnat koppelgående kan kännas avlägset, men med träning och kunskap kan de flesta hitta framsteg relativt snabbt!

hundutbildning
koppelkurs
hundkurs

Koppelträning är kanske en jobbig del av den vardagliga träningen – men då den väl ger resultat blir resultatet ofta en mycket trevligare promenad tillsammans. Tänk att kunna njuta av utevistelsen i din fyrbente väns sällskap utan onda axlar och ett humör som sjunkit till botten av allt tragglande..! Låter det lockande? Koppelkursen ger dig träning i avslappnat koppelgående och feedback i din träning från lektion till lektion. Du får verktyg för att kunna lägga upp din och din hunds koppelträning så att den ger framgång istället för ett dåligt humör! Medtag både sele och halsband, utöver godis, leksak och filt.

Instruktör: Irene Westerholm

Schema: Kurs med start helgtid omfattar 3 lektioner om 3 timmar, vardagskvällar 4 lektioner om 2 timmar vardera. Teori samt videomaterial ges digitalt via inloggning nedan. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 4 lektioner.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du längre ned på startsidan eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

%d bloggare gillar detta: