Rallylydnad

Rallylydnadskurs

Är du nyfiken på rallylydnad? Då är du välkommen till vår intensivhelg där vi går igenom och tränar på allt du behöver till nybörjarklass! Rallylydnad är en väldigt lättsam och rolig sport som du även har stor nytta av utan tävlingsambitioner – du tränar på följsamhet och kontakt till tusen!

Rallylydnadsbanan består av en uppsättning skyltar med uppgifter på, som du navigerar mellan med hunden gåendes i slakt koppel. Skyltarna ger dig uppgifter som att sätta ned hunden medan du går ett varv runt den, göra en sväng åt endera hållet och liknande moment som du även har nytta av i vardagen. Träningen består i att lära dig och hunden skyltarna och att kunna gå med slakt koppel och kontakt mellan dem. Både träning och tävling är mycket lättsam eftersom det under tävling är tillåtet och även önskvärt att berömma och uppmuntra hunden – rallylydnad ska inte bara se roligt ut, utan även vara roligt!

Medtag gott, mjukt godis, leksak och en filt att vila på.

Instruktör: Emelie Ström (under utbildning)

Schema: Kursen ges som helgkurs, lördag kl 10-17, söndag kl 11-16.

Schema: Kursen ges som helgkurs, lördag kl 10-17, söndag kl 10-15.

Rallylydnad, prova-på

Välkommen till våra prova-på-tillfällen inom Rallylydnad! Vi hjälper dig och din hund att prova lite olika skyltar men framförallt ha kul.

Rallylydnadsbanan består av en uppsättning skyltar med uppgifter på, som du navigerar mellan. Skyltarna ger dig uppgifter som att sätta ned hunden medan du går ett varv runt den, göra en sväng åt endera hållet och liknande moment. Vid prova på tillfället provar vi några skyltar, visar hur en hel bana kan se ut men framförallt har kul tillsammans med våra hundar.

Max 5 deltagare/tillfälle

Instruktör: Emelie Ström (under utbildning)

Prova på: 14/2 kl 15 INSTÄLLD
Prova på: 21/3 kl 15:30
Prova på: 18/4 kl 15:30

85796
%d bloggare gillar detta: