Specialsökskurs

Vill du aktivera din hund på ett effektivt sätt och dessutom kunna ha nytta av det? Då är specialsök något för dig! Specialsök innebär att hunden lärs att söka efter en specifik doft och markera den. Det är en fantastisk aktiveringsform som går att utöva både inne som ute och garanterat ger en trött hund! 

hundkurs
hundutbildning

Du kan träna din hund för att få hjälp i svampskogen, för att kunna tävla i sporten Nose Work eller bara för att det är ett roligt sätt att aktivera på.
Välj själv om du vill lära din hund att söka efter kantareller, eucalyptus eller någon annan egen doft under kursen och ange ditt önskemål i mejl efter din anmälan.
Under kursen tränar vi närsök, markering, rumssök och sök utomhus. Allt givetvis belöningsbaserat!

Instruktör: Irene Westerholm

Schema: Kurs med start helgtid omfattar 3 lektioner om 3 timmar, vardagskvällar 4 lektioner om 2 timmar vardera. Teori samt videomaterial ges digitalt via inloggning nedan. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 3 lektioner.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du längre ned på startsidan eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

%d bloggare gillar detta: