Valpkurs

Ge din valp de bästa förutsättningarna med en valpkurs! Att träna valp är inte detsamma som att träna en vuxen hund – precis som barn har valpen mycket begränsad förmåga till det mesta och det är lätt att träna på fel saker… Under vår valpkurs lär du dig hur du på bästa sätt förbereder din valp inför vuxenlivet – vad du behöver fokusera på och hur. Ovärderligt för dig som inte tidigare haft valp eller för dig som inte haft valp på länge.

Här tränas avslappning, belöningsformer, avslappnat koppelgående, frivillig hantering och motbetinging. Viktig kunskap inför det kommande för både dig och valpen!

Ålder: Påbörja valpkursen så fort som möjligt. Lägsta ålder för gruppträning är 9 veckor, under förutsättning att din valp fått sin första vaccination vid 7-8 v ålder och att dess mor varit fullt vaccinerad. Högsta lämpliga ålder vid kursstart är 4 månader. Om vaccination och smittspridning kan du läsa på Statens Veterinärmedicinska Anstalts hemsida.

Instruktörer:
Irene Westerholm
Adina Bielk
Emelie Ström (Instruktör under utbildning, håller kursen till rabatterat pris)

Schema: Kursen hålls under 4 lektioner à 2 h med i huvudsak praktisk träning, varje vecka om inget annat anges. Teori ges digitalt, liksom videofilmer visandes övningar. Stöd mellan lektionerna i kursens Facebook-grupp. Kursen går även att boka som 3 privatlektioner á 1,5 h för Irene Westerholm, Adina Bielk och Emelie Ström

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du längre ned på startsidan eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

%d bloggare gillar detta: