Koppelkurs

Använder din hund kopplet som bogserlina? Ett avslappnat koppelgående kan kännas avlägset, men med träning och kunskap kan de flesta hitta framsteg relativt snabbt!

hundutbildning
koppelkurs
hundkurs

Koppelträning är kanske en jobbig del av den vardagliga träningen – men då den väl ger resultat blir resultatet ofta en mycket trevligare promenad tillsammans. Tänk att kunna njuta av utevistelsen i din fyrbente väns sällskap utan onda axlar och ett humör som sjunkit till botten av allt tragglande..! Låter det lockande? Koppelkursen ger dig träning i avslappnat koppelgående och feedback i din träning från lektion till lektion. Du får verktyg för att kunna lägga upp din och din hunds koppelträning så att den ger framgång istället för ett dåligt humör! Medtag både sele och halsband, utöver godis, leksak och filt.

Instruktör: Adina Bielk

Schema: Kurs med start helgtid omfattar 3 lektioner om 3 timmar, vardagskvällar 4 lektioner om 2 timmar vardera. Teori samt videomaterial ges digitalt via inloggning nedan. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 3 lektioner.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

INPLANERADE STARTER VT 2024:
Koppelkurs start to 14/3 kl 19


Aktiv hundpromenad

Välkommen att följa med på vår aktiva hundpromenad! Syftet med träningstillfället är att skapa mer team känsla under promenaderna genom att göra dem mer innehållsrika. 

Vi börjar med att gå igenom enkla sätt att aktivera hunden under en promenad. Ni får sedan pröva på övningarna tillsammans med er hund innan vi går iväg på en gemensam promenad där vi använder oss av det vi lärt oss.

Instruktör Adina Bielk

Träningstillfälle 1,5h 
Max 6 deltagande hundar

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du även på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d