Personspårskurs

Spårträningen har många fördelar – bland annat kan den ge en effektiv stressdämpning och tillgodose behovet av att använda nosen – och passar de flesta hundar. Oavsett om du vill använda spåträningen som den superaktivitet den är eller om du siktar på att kunna tävla i bruksspåren eller IGP är detta kursen för dig!

spårkurs
personspår
hundkurs
hundutbildning

Personspår kan läggas överallt utomhus och är lätt att anpassa till olika hundar och förutsättningar. Den är inte speciellt tidskrävande och kräver inte heller någon avancerad och kostsam utrustning. Under kursens lektioner tränas spårets alla delar, som upptag, vinklar och apporter. Ta gärna med sele, lina och snitslar (t.ex. klädnypor med plastband).

Instruktör: Adina Bielk. 4 ekipage/grupp med en instruktör.

Schema: Kurs med start helgtid omfattar 3 lektioner om 3 timmar, vardagskvällar 4 lektioner om 2 timmar vardera. Teori samt videomaterial ges digitalt via inloggning nedan och stöd mellan lektionerna i kursens Facebook-grupp. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Går även att boka som privatträning under 3 lektioner.

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

PLANERADE GRUPPSTARTER 2024:
Lö 6/4 kl 14

Träningstillfällen i personspår

Träningstillfälle i personspår är öppet för en liten grupp om max 4 deltagare. Vi samlas och går igenom vad exakt du behöver hjälp med i din spårträning. Är det själva spårarbetet, markeringarna eller kanske påsläpp? Därefter tränar ett ekipage åt gången med instruktörens hjälp. 

Förkunskap: Påbörjad personspårkurs hos oss på Hundläroverket eller motsvarande kunskap.
Anmälan längst ner på sidan.

Instruktör: Adina Bielk

Aktuella kursstarter i kronologisk ordning ser du på sidan för hundkurser eller genom att klicka på BOKA längst ned på denna sida.

%d