Privatträning och hundgymsträning

Om kurstiderna inte passar eller du behöver extra hjälp med din hund, kan enskilda träffar vara det bästa. Vi bokar in teori, praktik eller båda delar, och lägger upp träningen så att det passar dig och din hund. Välj mellan enskilda tider eller paket med lektioner. Träningen kan utföras på plats eller via ZOOM. Det som passar er bäst, helt enkelt! Adina hjälper er med agility, hoopers, balans- och gymträning liksom flertalet kurser.

Privatträning eller privat bokad kurs
Vill du komma igång med valpens träning innan valpkursen börjar? Eller har du svårt att boka upp dig för en kurs i grupp en speciell veckodag? Eller vill du att träningen ska kunna fokusera enbart på just er? Då är privatträning det bästa alternativet! Våra kurser kan bokas in privat under 3 eller 4 lektioner – vi följer då kursens schema och du får tillgång till kursmaterialet online. Vill du kunna välja fritt vad som tränas kan du istället boka in enskilda lektioner eller paket. I privatträning ingår enklare journalföring men ingen support mellan lektionstillfällen. 

Du kan även boka tid hos kollegorna Irene Westerholm och Emelie Ström – och om du är osäker på vem är du välkommen att skicka ett mejl till oss så hjälper vi dig!

Agility och balansbollsträning
Vill du komma igång med agility eller balansbollsträning men har svårt att boka upp dig för en kurs i grupp en speciell veckodag? Eller vill du ha hjälp med nåt specifikt i din agility eller balansbollsträning? 

Tidsåtgång:
Dessa träningsformer är fysiskt krävande för hunden vilket gör att vi lagt dessa privatträningstillfällen om 1h per besök. Har du lång resväg kan längre pass bokas, kontakta oss i så fall så ordnar vi det.
Du kan välja mellan att boka en lektion eller ta del av paketerbjudandet om 3 respektive 6 lektioner för balansträningen och 4 respektive 6 lektioner för agilityträning. Dessa paketerbjudanden passar även utmärkt för att gå grund och fortsättningskursen i balans eller agilityträning som privatkurs. De går givetvis att skräddarsy med innehåll efter önskemål! 
För att gå balansbollskurs grund eller fortsättning som privatträning, rekommenderar vi 3 lektioner per kurs.
För att gå agility grundkurs eller fortsättningskurs som privatträning rekommenderar vi 6 lektioner per kurs.

Förberedelser
För att göra det bästa av din privatlektion är det bra om du förbereder dig och din hund. Du kommer behöva gott godis till din hund i olika varianter, en filt till hunden att vila på, gärna något ben eller liknande att tugga på samt en bitvänlig leksak (gärna i snöre/rep).
Mycket träning underlättas om du redan då vi ses första gången har tränat in belöningssignaler samt förberedande övningar – du får tillgång till instruktioner efter din bokning. Du får även en uppsättning med frågor att besvara och får gärna komplettera med filmat material.
Löptikar är tillåtna med byxa på inomhus. Meddela om din tik löper!

Behöver du hjälp med din bokning? Vi kan boka in dig manuellt om så önskas. 
Vi erbjuder även manuell faktura och swish som förskottsbetalning mot en administrativ avgift. Mejla oss dina önskemål! 

%d