Träningsytor

Välkommen att boka våra träningsytor! Träna rallylydnad, tävlingslydnad, bruksgrenarna, agility, weightpull eller kanske nosework..? I vårt fina hundgym kan du motionera din hund även då vädret inte är det optimala. Mer om hundgymmet hittar du här.
Vill du hyra hela anläggningen rekommenderar vi att du kontaktar oss för offert.

Träningsplanen

På vår inhägnade och belysta träningsplan (ca 45 x 20 m, 900 kvm) med dränerat underlag med gräs finns:

  • Full uppsättning agilityhinder (Agilityhinder.se)
  • Weightpullbana (dirt) med vagn och liten vagn

    Observera att rastning och grävning på planen undanbedes! Om din hund råkar kissa på hinderparken är vår önskan att du spolar bort det med vatten.

Lilla hagen

Här finns möjlighet att träna hoopers, lydnad, rallylydnad eller annat. Den gräsbelagda planen är ca 3000 kvm och fullt inhägnad med viltstängsel.

Här finns:

  • Uppsättning med hoops från Hundia.
  • Skylthållare för rallylydnad
  • Lydnadshinder (täckt)
  • Flirtpole

Behöver din hund mer avstånd till passerande hundar bokar du träningsplanen istället, eftersom hagen angränsar både mot vägen och träningsslingan.

Observera att rastning och grävning på planen undanbedes! Om din hund råkar kissa på hinderparken är vår önskan att du spolar bort det med vatten.

Lilla salen

I lilla salen med filtmatta (ca 32 kvm) finns speglar, urvalsbana, apporter m.m. Perfekt för träning av mindre utrymmeskrävande moment! Tillgång till fikarum och toalett finns.

Schema: Kursen ges som helgkurs, lördag kl 10-17, söndag kl 10-15.

%d