Belöningsbaserad weightpull – vad sjutton ska det vara nödvändigt för?

Belöningsbaserad weightpull – vad sjutton ska det vara nödvändigt för? Detta blogginlägg skrevs ursprungligen för att publiceras på Svenska Weightpullklubbens blogg. Hej allihop! Irene Westerholm heter jag. För några av er är jag en välbekant person men det är säkerligen en hel del av er som ännu inte känner till mig – så jag börjar med … Läs mer Belöningsbaserad weightpull – vad sjutton ska det vara nödvändigt för?

Granskning av ”Min hund är egentligen snäll”

Granskning av ”Min hund är egentligen snäll” Information kopplat till den senaste tidens medierapportering om forskning som sägs visa att hundraser av kamphundstyp är överrepresenterade vid angrepp på människa och andra hundar Som flera av er säkerligen uppmärksammat så har det den senaste tiden i ett flertal media rapporterats om forskning bedriven vid Linnéuniversitetet som … Läs mer Granskning av ”Min hund är egentligen snäll”

Bull & terrier – bulldogg eller terrier..?

Bull & terrier – bulldogg eller terrier..? Länge har det tvistats om huruvida våra raser som i folkmun benämns allt från ”kamphundar” till ”bullhundar”, ”muskelhundar” eller ”bull&terrier” skulle vara bulldog eller terrier. Enligt FCI:s klassiska indelning hamnar de bland terrier, även om det enligt många andra är en självklarhet att de skulle höra till bulldoggarna. … Läs mer Bull & terrier – bulldogg eller terrier..?

%d bloggare gillar detta: